Bil-En Programı

Bil-En Programı "Hedef Kartı" Etkinlikleri Başladı.

Bil-En Programı Etkinlikleri kapsamında tüm öğrencilerimize yönelik "Hedef Kartı" oluşturma süreci başladı. Öğrencimizin kendi özelliklerinin keşfi ve hedef oluşturma çabası olan etkinlik uygulamasının hedefe odaklanan öğrenci gelişimini de destekleyeceği inancı yürütülmekte olan bu anlamlı çabayı planlayıp istifademize sunan Bil-En Progrm yürütücülerine, Rehber ve Şube Rehber öğretmenlerimize en kalbi teşekkürler.

29.03.2024 49

"Hedef Kartı" belirleme sürecinde;

Her öğrencinin mizaç türünü, karakterindeki değerlerin anketlerle belirlenmesi,

Değerlerinin belirlenmesi,

GZFT analizlerinin yapılması,

Öğrencilerin kendilerini tanıma çalışmalarının yapılması,

Maddi ve fizyolojik gelişimin yanında ruhsal, zihinsel, duygusal gelişimi de sağlayan hedeflerinin belirlenmesi,

Öğrenci bireysel stratejik planlarının yapılması, çalışmalarının ardından öğrencilerimize "Hedef Kartı" oluşturulması ile geleceğe odaklanma çalışması yürütülmekte.

Her öğrencimiz için yapılacak etkinlik Rehberlik Servisimiz ve Sınıf Şube Rehber Öğretmenlerimiz işbirliğinde gerçekleştirilmektedir.

Geleceğe bilinçli bir adım ile hazırlanmaya vesile olacak etkinliğin tüm öğrencilerimize faydalı olması dileği ile...

"Hedef Kartı" Uygulama örneği çalışması videosu için lütfen tıklayınız...

meb_iys_dosyalar/11/02/766775/dosyalar/2024_03/29004807_whatsappvideo20240327at17.52.271.mp4