BİL-EN Projesi Kapsamında Bocce ve Dart Kurslarımız Başladı.

Bil-En Projesi kapsamında 2.6.2. maddesi gereği okulumuzda Bocce ve Dart Oyun Alanları oluşturulmuş olup Halkeğitim Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla Salı ve Perşembe günleri okul çıkışlarında 15.45-17.00 saatleri arasında öğrencilerimiz faydalanabileceklerdir.

06.12.2023 131

BİL-EN Projesi Kapsamında Bocce ve Dart Kurslarımız Başladı.

Halkeğitim Merkez Müdürü Levent SUSAM’a,Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Murat YEĞİN,Zeliha ÇİFTÇİ,Dağan PEHLİVAN ve Bocce İl Temsilcisi ve Antranör İsmail TORUNLAR’a,oyun alanlarının oluşumunda alt yapı katkıları dolayısıyla velimiz Salih KONCA’ya şükran hissi ile...

2.6.2. Sosyal-Kültürel-Sanatsal ve Sportif Faaliyetlerle İlgili Esaslar:

c.

Okulların sosyal, kültürel, sportif ve kültürel etkinlikler için gerekli olan donanımının okul demirbaşına kazandırılması,

d.

Okullarda haftanın bir günü öğleden sonra öğrencilerin katılabileceği sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin gerçekleştirilmesi için gençlik merkezleri, Mesleki Teknik Anadolu Liseleri ve çevredeki uygun mekânlardaki atölyelerin kullanılması ve bu atölyelerde çalışılabilecek zaman aralığının okul idaresi tarafından planlanması,

06-12-202306-12-202306-12-202306-12-202306-12-202306-12-2023