BİR BİR İKİ 112 ! ÇAĞRI MERKEZİ TANITIMI YAPILDI.

25.04.2022 tarihinde okulumuz Çok Amaçlı Salonunda 5.6.7. sınıflarımıza yönelik Acil Çağrı Merkezi Tanıtım Çalışması Yapıldı.

26.04.2024 26

Bilecik Acil Çğrı Merkezi Müdürü Mehmet BAHADIR ve Eğitim Ekibince 5.6, ve 7. Sınıf Öğrencilerimize 112 Acil Çağrı Merkezi konusunda merkezin amacı, genel işleyişi,vatandaştan beklentiler ve iş akışı konusunda bilinçlendirme çalışması yapıldı.

Çağrı sistemleri ve gelişen teknolojinin alana yansıtılmasında gelinen noktanın yanısıra neyi,nerede ve nasıl kullanılacağı konusunda da dikkat edilmesi gerekenler sade ve özverili bir anlatım ile Acil Çağrı Merkezinin 112 olduğu hususunda yeterli bilinçlendirme çalışması sağlayan İl Afet Çağrı Merkezi Müdürlüğümüz Mehmet BAHADIR ve Eğitim Ekibine çok çok teşekkürler.