Birlikte Daha Başarılıyız!

Birlikte Daha Başarılıyız!

Bil-En Programı kapsamında öğretmen ve personelin moral ve motivasyonunu artırmaya yönelik kahvaltı programının ardından İlçe Milli Eğitim yöneticilerimiz ile birlikte geleceğe dair hedefler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

28.02.2024 87

Okulumuzda kurum kültürü haline gelmiş olan öğretmenlerimizin kendi sponsorluğunda ayda bir gerçekleştirilen kahvaltı programımıza bugün İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet ÇETİNKAYA ve Şube Müdürlerimiz misafirimiz oldular. Kahvaltı programının ardından Çok Amaçlı Salonda öğretmenlerimiz ile bir araya gelen ÇETİNKAYA ve müdürlerimiz ile öğretmenlerimiz;Neredeyiz,nereye gidiyoruz,neler yapabiliriz,biriz ve beraberiz mesajı ile beklentilerini dile getirdiler. 

Eğitim adına dertlenen insanların bir arada olduğu öğretmen kadromuz Bozüyük'ün geleceğinde, eğitimde fark oluşturan bir okul beklentisini de beraberinde getirmekte. Güvenli,temiz,sağlıklı ve başarılı okul için destek vermeye gelindiği hissiyatını veren amirlerimizin varlığı ve öğretmenlerimizden de elimizden gelenin en iyisini yapma azmi içerisinde yol alınacağı hemfikir olarak oluşan tablo yarınlarımız adına ümitlerimizi yeşertti.

Kahvaltı ve toplantı programımza davetimizi kırmayan,katılımları ve katkıları dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet ÇETİNKAYA ve Şube Müdürlerimize;organizasyona katkısı ve toplantının verimliliği dolayısıyla da katkı sunan öğretmen ve idarecilerimize en kalbi şükran hissi ile...

 

Birleşip yükselmek,

Yükselip birleşmekten daha iyidir dercesine bir yolculuk ile ...

   3         3                                  3

2     +  4      = 72        ( 2  +  4 )      = 216    

 

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024