Çedes Kulübümüz Yardımlaşma ve Sorumluluk Çalışması Gerçekleştirdi.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum)  Kulübümüz İlçe Müftülüğü işbirliği içerisinde Yardımlaşma ve Sorumluluk değerleri kapsamında kumbara oluşturup Filistin’de savaş mağduru çocuklar ve ihtiyaç sahiplerinin yaralarının sarılmasında kullanılmak üzere başlattıkları destek çalışmasında toplanan 2800,00 TL İlçe Müftülüğü, Diyanet Vakfı-Filistin hesabına, Kulüp Rehber Öğretmenimiz Ayşegül DEĞİRMENCİ tarafından teslim edildi.

19.12.2023 51

Çedes Kulübümüzden Yardımlaşma ve Sorumluluk Çalışması Gerçekleştirdi.

ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım,Değerlerime Sahip Çıkıyorum)  Kulübümüz İlçe Müftülüğü işbirliği içerisinde Yardımlaşma ve Sorumluluk değerleri kapsamında kumbara oluşturup Filistin’de savaş mağduru çocuklar ve ihtiyaç sahiplerinin yaralarının sarılmasında kullanılmak üzere başlattıkları destek çalışmasında toplanan 2800,00 TL İlçe Müftülüğüne, Diyanet Vakfı-Filistin hesabına, Kulüp Rehber Öğretmenimiz Ayşegül DEĞİRMENCİ tarafından teslim edildi.

“Acı duyuyorsan canlısın.Başkalarının acısını duyuyorsan insansın.”Lev Tolstoy. Öğrencilerimizn savaş mağduru Filistinli çocukların ve yaralanan masum insanların dedine az da olsa derman olma,insani yardımda bulunma düşüncesi ile başlatılan çalışmada katılım ve katkı sunan öğrenci,öğretmen,veli,kulüp üyesi ve Kulüp Rehber Öğretmeni Ayşegül DEĞİRMENCİ’ye en kalbi şükran hissi ile.

19-12-202319-12-202319-12-202319-12-2023