ÇEVREMDEKİ BİLİM İNSANLARINI TANIYORUM 2 (ÇBİT2)

28.12.2020 153

* Bu proje 2019-2020 Eğitim öğretim yılında yürütülmüş ve başarıyla tamamlanmıştır.

Okulumuzun Fen Bilimleri dersi öğretmeni Hanife PEKER'in de ortak olduğu 30 ortaklı "Çevremdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum 2" isimli uluslararası proje çalışmaları 2019 Kasım ayından itibaren başlamıştır.

ÇBİT 2 adlı eTwinning projesi ile öğrencilerin şehirlerinde ya da yakın şehirlerde yer alan üniversitelerde görev yapan ve fen, matematik gibi farklı alanlarda çalışmaları olan farklı bilim insanlarını ve çalışmalarını tanıyarak, bilime yönelik olumlu tutum kazanmalarını sağlamak amaçlanmaktadır. Bilim insanları ile iletişim kuracak olan öğrencilerin iletişim, işbirliği ve takım çalışması gibi yaşam becerilerinin gelişmesi de projenin hedefleri arasında yer almaktadır.

Projede Görev Alan Öğrencilerimiz:

1.    Abdullah MÜDAR

2. Arzunur DEMİREL