In Line with Scientists (Bilim İnsanlarının İzinde)

28.12.2020 177

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hanife Peker'in ortaklığında gerçekleştireceğimiz "In Line with Scientists (Bilim İnsanlarının İzinde)" adlı uluslararası projemiz onaylanmıştır. Proje ile öğrencilerimizin doğru bilgiler edinerek bilime yönelik farkındalıklarını arttırmak ve bilimsel okuryazarlık becerilerine katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Proje kapsamında öğrencilerin üretici, eleştirel düşünme ve girişimcilik becerilerine katkı sağlayacak uygulamalı etkinlikler de yapılacaktır.

Projemizde ülkemizle birlikte İspanya, Portekiz, Ürdün, Romanya ve Sırbistandan katılımcı ülkeler yer almaktadır.

Our international project called "In Line with Scientists", which will be realized in partnership with our school's Science teacher Hanife Peker, has been approved. With the project, it is aimed to increase our students' awareness of science by acquiring accurate information and to contribute to their scientific literacy skills. Within the scope of the project, practical activities that will contribute to the productive, critical thinking and entrepreneurial skills of the students will be held.

In our project, there are participating countries from Spain, Portugal, Jordan, Romania and Serbia along with our country.

Projede Görev Alan Öğrencilerimiz:

1. Aral POLAT
2. Arzunur DEMİREL