Kariyer Buluşmalarında konuğumuz Baş Mühendis Halil İbrahim KEMANECİ oldu.

Bil-En Projesi kapsamında, bugünkü konuğumuz Rehberlik Servisi koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Tuğba KEMANECİ’nin eşi,mesleğinde örnek teşkil eden,başarılı isnan: Eczacıbaşı Yapı Ürünleri-Mekanik Tasarım-Arge Baş Mühendisi Halil İbrahim KEMANECİ oldu.

12.01.2024 163

BİL-EN Projesi 2.6.1. Akademik Başarıyla İlgili Esasların ;

o.” Maddesi gereği kariyer sahibi başarılı şahsiyetlerle, kariyer günlerinin düzenlenmesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik Akademik bilinç ve gelişimin kuvvetlendirilmesi adına hedef geliştirici,ufuk açıcı,iyi örneklerden bir çalışma daha gerekleştirdik. Bugünkü konuğumuz Rehberlik Servisi koordinesinde Matematik Öğretmenimiz Tuğba KEMANECİ’nin eşi,mesleğinde örnek teşkil eden,başarılı isnan: Eczacıbaşı Yapı Ürünleri-Mekanik Tasarım-Arge Baş Mühendisi Halil İbrahim KEMANECİ oldu.

Halil İbrahim KEMANECİ:

Neden bu mesleği tercih ettiği,

Mesleğin elde edilmesinde sınav,okul süreci,atama şartları,mesleğe başlama ve meslek sürecinde gelişim yolları,kariyer basamakları hususları...

Gelir düzeyi,

Genel günlük çalışma koşulları,zamanı kullanma biçimi,tatil imkanı,

Bu mesleğin meslekte ya da kendi ilgi alanlarında kişinin kendini geliştiremeye etkisi,

Mesleği icra ederken yaşanan zorluklar,

Mesleğinin en sevdiği ve mesleğin kendisini iyi hissettirdiği yanları,

Sosyal statüsü,

İstihdam durumu ve mesleğin geleceği konularında samimi paylaşımları,80 patentli ürününden bazı örnekleri vererek çok boyutlu düşünmenin insana sağlayacağı güzellikleri tatlı bir uslup ile paylaştı. Öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ile öğrencilerimizin mesleği tanımalarına olan katkısı dolayısı ile en kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Seminer konuğumuz Eczacıbaşı Yapı Ürünleri-Mekanik Tasarım-Arge Baş Mühendisi Halil İbrahim KEMANECİ’ye, sponsorumuz Turhan SERAMİK’in Pazaryeri Kınık İşi Topraktan Kahve Takımını konuğumuzun eşi,Matematik Öğretmenimiz Tuğba KEMANECİ takdim etti.  Okul Müdürü İslam ÖZKUL günün anısına Teşekkür Belgesi takdimi ile program sona erdi.

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024