K.O.Ç. (Kendini Keşfet/Odaklan/Çalışmaya Başla)

28.12.2020 212

* Bu proje 2019-2020 Eğitim öğretim yılında yürütülmüş ve başarıyla tamamlanmıştır.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden 10 öğretmen ve çok sayıda öğrencinin yürüteceği K.O.Ç projesi 2020 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başladı. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Hanife PEKER'in de ortaklığını yaptığı ve 8. sınıf öğrencilerimizin yer aldığı projede öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve becerilerinin kısacası potansiyellerinin farkında olmalarını sağlama amaçlı etkinliklere yer verilecektir. Hedef belirlemede zorlanan öğrencilerimize farklı yöntemler farklı okullar ile işbirliği halinde uygulanacak, öğrencilerimizin ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfetmeleri için okulumuzda uygulanan koçluk sistemini destekleyecek çalışmalar yapılacaktır. Projeye aktif olarak katılan öğrencilerimiz, diğer şehirlerde ve farklı yaş gruplarındaki arkadaşları ile hem akran eğitimi yapmış olacak hem de kendilerinden daha büyük yaş grubundaki arkadaşlarının tecrübelerinden faydalanacaklardır. Aynı zamanda proje sürecinde öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımaları, özgüven geliştirme ve hedeflerini belirleme konusunda olumlu yol katetmeleri hedeflenmektedir.

Projede görev alan öğrencilerimiz:

1. Arda YAVAŞ

2. Eda YILDIRIM