Light Me The Way

29.12.2020 246

Türkiye ve Portekiz kuruculuğunda başlatılan "Light Me The Way" adlı uluslararası projemiz onaylanmıştır. Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Hanife PEKER'in ortaklığında gerçekleştireceğimiz projede farklı ülkelerden öğrenciler aktif vatandaşlığı uygulamak ve iklim değişikliğini önlemek için  ışığın önemini sorgulayacaklardır. Proje kapsamında bir final ürünü ve işbirlikli çalışmalar yapılacaktır. Işık konusu disiplinlerarası çalışmalarla ele alınacaktır.

Projede ülkemiz ile birlikte İtalya, Portekiz, İspanya, Yunanistan, Fransa, Polonya, Romanya ve Ürdün gibi 9 farklı ülke yer almaktadır.

Turkey and Portugal launched in founder of "Light Me The Way" from our international projects have been approved. In the project we will realize in partnership with our school's Science teacher Hanife PEKER, students from different countries will question the importance of light to implement active citizenship and prevent climate change. A final product and collaborative work will be done within the scope of the project. The subject of light will be discussed with interdisciplinary studies.

Along with our country, the project includes 9 different countries such as Italy, Portugal, Spain, Greece, France, Poland, Romania and Jordan.

Projede Görev Alan Öğrencilerimiz:

1. Abdullah MÜDAR
2. Battal Ege ŞAHİN