Milli ve Menevi Değerlerle Yol Almak!

Bil En Projesi (2.6.3 ) kapsamında Milli ve Manevi değerler alanı ile ilgili çalışmalar ödüllendirildi.

06.01.2024 86

İlk olarak;

Ö"nce Vatan ve Millet;Sonra Ana ve Yar!" diyerek yaşamamız için yaşamından vazgeçen 12 şehidimiz adına özel pano çalışması yapan 7-B Sınıfı öğrencilerimizden Şevval AYVAZ,Zeynep Nil HASDEMİR ve Nil BARUT;   Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulumuz davranış,başarı durumu,öğrenci kişilik özellikleri ve karakter gelişimi bakımından öğretmenlerin teklifi ve kurulun onayı ile eğitim atmosferine pozitif katkı sunması adına süreç içerisinde sadece olumsuz davranışlarda ceza değil, örneklik gösteren öğrencilerin tespiti ve ödüllendirilmesi çalışmasını da başlattı. Yıl boyunca süreç içerisinde de bu ödüllendirmeler sürdürülecek. İlk olarak gözde olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.Ayşe SOYLU,Umut Talha KİBAR,Ali ÜNAL ille başlayan güzel örneklik tüm öğrencilerimze pozitif katkı ile devam etmesidir dileğimiz.   Son olarak her hafta En Temiz Sınıf belirleme çalışmamızda bu hafta  5-A,6-B ve 8-B bayraklarını aldılar.   Başarı adına öğrencilik misyonunu üzerinde barındıran böylesi güzel örnekliklerin temsilcisi öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.   Bu sinerjinin doğmasında katkı sunan idareci ve öğretmenlerimizi de can-ı gönülden tebrik ediyıoruz.

06-01-202406-01-202406-01-202406-01-202406-01-2024