Okulumuz

Okulumuz "AİLE OKULU"

Bil-En Bilecik Eğitimde Nitelik ve Vizyon çalışmaları kapsamında Halk Eğitim işbirliği ile "Aile Okulu" Programının ilki gerçekleştirildi. Eğitim üç sacayağından biri de aile olduğu bilinci ile ailelerimizle aynı yöne bakabilmemize fırsat tanıyan programın ilki başarı ile tamamlandı.Evimizi biraz okul,okulumuzu da biraz ev kılma konusunda anlamlı meşguliyet... Talepler doğrultusunda da devam edecek.

22.02.2024 75

Aile Okulu!

 Milli Eğitim Bakanlığının velilerimize yönelik yedi haftalık anlamlı çaba ve çalışması olan “Aile Okulu” Projesi 44 saatlik bir program Rehber Öğretmenimiz Merve Dündar Kuyucu’nun eğiticiliği ve gönüllü velilerimizin katılımı ile gerçekleştiriliyor.

Kursa katılım sağlayan velilerimiz yoğunlaştırılmış çabanın ardından kursu başarı ile yürütmelerinin,katılımcı olmanın,katılım ve katkı sunmanın memnuniyeti ile Kurs Belgelerini aldılar.

Başlangıcı,süreci keyifli olan programa katılım sağlayan velilerimiz tek tek memnuniyetlerini ifade ettiler.Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz çalışmanın verimliliği yeni talep oluşmasını da sağlayacak kanaati ile yeni grup çalışmaları ile velilerimize aşağıdaki program içeriği ile çalışmanın sürdürülebilir kılınması arsusu ile...

Bu vesile ile kursun açılımında teşvikleri ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Servet ÇETİNKAYA’ya,kursun açılması ve destekleri ile Halk Eğitim Merkez Müdürü Levent SUSAM’a, yoğunluğun içerisinde hazırlık ve kaliteli sunumu ile velilerimize anlamlı meşguliyet oluşturan Rehber Öğretmenimiz Merve Dündar KUYUCU’ya en kalbi şükran hissi ile...

Kurs İçeriği:

- Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite

- Bağımlılık

- Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı

- Ahlaki Gelişim

- Akran İlişkileri

- Sosyal-Duygusal Beceri Gelişimi

- Çatışma ve Stresle Başa Çıkma

- Aile İçi İletişim

22-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-202422-02-2024