Toprağın Kara Bağrında Yatanlara Şükran Ziyareti

Bil-En Programı kapsamında Ceden Kulübümüz Vatanseverlik Teması ile İntikamtepe Şehitlik Ziyareti gerçekleştirdiler.

Önce Vatan!

Öncü Vatan!

"Bu vatan kimin?

Bu vatan toprağın bağrında sıradağlar gibi yatanlarındır."

Okulumuz Çedes Kulübü öğrencileri Rehber Öğretmen Ayşe DEĞİRMENCİ ve Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ebru Ateş KAZEL'in tarih anlatımı ile İntikamtepe Şehitliğine şükran ziyareti gerçekleştirdiler.

İkinci İnönü Savaşı'nda şehit düşen ve gazi olan askerlerimizin anısına yapılmış olan şehitlik, Ballıçalık ve Kocabayır tepeleri arasında, Bozüyük Dodurga asfaltı üzerinde, Karaağaç Köyü kavşağındadır.

Vataseverlik teması içerisinde gerçekleştirilen etkinlik vatan kavramının,millet kavramının,şehitlik ve gazilik ünvanlarının anlam ve önemi bakımından anlamlı olan ziyaretin ulaşımında belediyemize,organizasyonda görev alan öğretmenlerimize ve katılım gösteren öğrencilerimize gönülden teşekkürler.

20.03.2024 136

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024