ULUSLARARASI eTWİNNİNG PROJEMİZ LİFELONG BİOECONOMY (YAŞAMBOYU BİYOEKONOMİ)

28.12.2020 162

* Bu proje 2019-2020 Eğitim öğretim yılında yürütülmüş ve başarıyla tamamlanmıştır.

Okulumuzun Fen Bilimleri dersi öğretmeni Hanife PEKER'in de ortak olduğu "Lifelong Bioeconomy" adlı uluslararası eTwinning projesine Türkiye ile birlikte İspanya, İtalya, Romanya, Portekiz, Bulgaristan gibi farklı ülkelerden toplam 24 okul katılım sağlamaktadır. Proje çalışmaları Eylül ayından itibaren başlamıştır ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam etmektedir. Projenin amacı biyomalzemelerden üretilen ürünler ile öğrencilerimizin hem doğaya hem de ekonomiye katkı sunmalarını ve bu konuda arkadaşlarını ve çevrelerini bilinçlendirme çalışmalarına katılmalarını sağlamaktır. Aynı zamanda ülkemizdeki ve diğer ülkelerdeki arkadaşları ile proje bünyesinde iletişime geçen öğrencilerimizin, kendilerini sosyal iletişim, dil gelişimi ve özgüven yönünden de olumlu yönde geliştirmesi projenin hedefleri arasındadır.

Projede Görev Alan Öğrencilerimiz:

1. Aral POLAT
2. Asya BOZKURT