“Wood is Good

“Wood is Good" Uluslararası eTwinning Projemiz Başlamıştır.

08.12.2023 96

“Wood is Good" Uluslararası eTwinning Projemiz Başlamıştır.

Sürdürülebilirlik değerlerini teşvik etmek, bu alanda öğrencilerimizi harekete geçirmek, ahşap ve kullanım alanlarını, sanatta, sporda, tarihte ve sürdürülebilir kalkınma konusunda ahşabın nasıl değerlendirilebileceğini sorgulamak amacıyla Türkiye, İspanya, İtalya, Portekiz, Polonya ve Ürdün' den toplam 14 öğretmen ve öğrenci grubunun katılımıyla Wood is Good eTwinning projemiz başlatılmıştır.

Empati kurma ve doğaya saygı duyma, geleceği inşa etmek için geçmişini koruma, eleştirel düşünceyi geliştirme, işbirliği, paylaşım, sorumluluk, kişinin kendi işine ve başkalarının işine saygı duyma konusunda farkındalık ve duyarlılık kazanmasını hedefleyen projemizde, aynı zamanda öğrencilerimizin yabancı dil iletişim becerilerini ve özgüven duygularını geliştirmek amaçlanmaktadır.

Okulumuz öğretmenlerinden Gülşah AYDIN ve Hanife PEKER'in ortakları arasında olduğu projede 23 öğrencimiz aktif olarak görev almaktadır. Öğrencilerimiz ilk olarak logo tasarımı ve kodlama haftası etkinlikleriyle çalışmalarına başlamışlardır.

Öğrencilerimizin Ulusal ve Uluslararası Projelere katılım sağlamasında emeklerinden dolayı Gülşah AYDIN ve Hanife PEKER’i ve katılımcı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. “Wood is Good" Uluslararası eTwinning Projemizin başarı ile sürdürülmesi ve tamamlanması dileklerimizle...

08-12-2023

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023

Kaynak: https://yegitek.meb.gov.tr/www/heryilbilgisayarbilimlerihaftasindaduzenlenenhourofcodehareketibuyil410aralik2023tarihleriarasindayapilacak/icerik/3507