İslam ÖZKUL - OKUL MÜDÜRÜ

01.05.1974 Orhaneli doğumludur.İlkokulu Dündar Köyü´nde,Ortaokulu Orhaneli Lisesi´nde,Liseyi Bursa Atatürk Lisesi´nde okudu. Abant İzzet Baysal Üniv. Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olup 1998 yılında Bilecik Pazaryeri Beşeylül İÖO´nda öğretmenliğe başladı.2001 yılında Pazaryeri YİBO´da Müdür Yardımcısı,2005 yılında Pazaryeri YİBO´da Müdür Başyardımcısı ve 2011 yılında Pazaryeri İlköğretim Okulunda Okul Müdürü olarak görev aldı.14 Haziran 2013 tarihinde açılan Pazaryeri İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğüne vekaleten yürütmekteyken, 04.12.2014 tarihinde asaleten aynı okula Okul Müdürü olarak atandı. Şehit Zafer Koyuncu İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğünü yapmakta iken sekiz yıllık süre sonunda yeniden yönetici atama sürecine bağlı olarak, 1 Ağustos 2023 Tarihinden itibaren Bozüyük Meliha Ercan Ortaokulu Müdürlüğü  görevine başlamış olup halen devam etmektedir.Evli ve üç çocuğu vardır.