Meliha Ercan Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, mutlu, kendine güvenen, laik, toplumsal değerleri, aile ve iş dünyası ile bütünleşmiş, sürdürülebilir kalkınma, çevre bilinci oluşmuş, sorgulayarak öğrenen, okulu gerçek bir yaşam alanı olarak gören tüm öğrencilerini akademik ve sosyal yönden ulusal-uluslararası toplumların her zaman en önde gelen bireyleri olarak yetiştirmektir.

Misyon: Türk eğitim sisteminin iyi insan, iyi vatandaş yetiştirme sorumluluğuyla, eğitimde başarı geleneğini sürdürerek geleceğin lider kadrolarını, iş insanlarını ve çeşitli meslek alanlarında, sanat ve sporda model olacak önemli bireylerini yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: 08.20-15.30
Isınma: Doğalgazlı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://melihaercanoo.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. ŞENKAL CAD. NO 42 BOZÜYÜK / BİLECİK

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Adres - YENİ MAH. ŞENKAL CAD. NO 42 BOZÜYÜK / BİLECİK

Ulaşım Okulumuz ilçe otogarına yürüme mesafesindedir. Hızlı tren istasyonundan da şehir içi dolmuşu ile ulaşım sağlanabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl merkezine 26 km mesafede ilçe merkezinde bulunmaktadır.