23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Bozüyük Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk, ilçe protokolü ve vatandaşların yoğun katılımıyla Cumhuriyet Meydanında yapılan Çelenk Töreninin ardından yapılan kutlama programında büyük bir çoşku vardı. Meclisimizin 104. Yılı sevgiyle,sevinç ve coşku ile bir çok etkinliğin sergilenmesi ile kutlandı. Törenin sonunda 23 Nisan dolayısı ile ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen Voleybol Turnuvasında birinci olan Yıldız Kızlar Voleybol takımımızın kupasını takım kaptanımıza İlçe Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk teslim etti. Tebrikler ve teşekkürler.

23 Nisanda tüm çocukların neşesini paylaşıyoruz.  Dünya çocuklara kalsa...

Meclisimizin 104. Yılında Kurucu Meclisi sevgi,saygı,şükran,minnet ve vefa iile anıyoruz.Oradan alarak ilhamı yazılan şanlı tarihe yeni şanlar,yeni şanlı sayfalar katmak üzere hareketimiz devam edecek.

Genç Cumhuriyet milletin takdiri ile nice yüzyıllara büyüyen ve gelişen bir süreç ile mutlu yarınlara doğru yol alacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun. Okulumuzda 23 Nisan Etkinlikleri ile ilgili program 25 Nisan 2024 tarihinde okul bahçemizde yapılacaktır.Velilerimiz davetlidir.

23.04.2024 51

Okul Müdürü İslam ÖZKUL''un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı: 

"Gül yetiştiren değerli insanlar, gül benizli evlatlarımız ve 

gül bahçesinin hizmetkârı kıymetli anne ve babalar…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en kalbi duygularla kutlarım.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıl dönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınların teminatı çocuklara armağan ettiği, dünyada ilk ve tek olan Çocuk Bayramı'nı sevinç ve gururla kutlamaktayız.

Bugün, millet iradesinin tecelli ettiği, demokrasimizin çatısı yüce Meclisimizin kuruluşunun 104. yıldönümünü kutluyoruz. Büyük önder Atatürk'ün bu önemli günü çocuklara adayarak, dünyada ilk çocuk bayramını ilan etmesi, ülkemizin çocuklarımıza verdiği önemi ortaya koymaktadır.

            Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün, "Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır" diyerek başlattığı bağımsızlık mücadelesinin ardından, bugün bile dünyaya örnek teşkil eden bir dirilişin gerçekleştirildiğini görmekteyiz.

Çocuklarımız, ilim ve aklın ışığında en iyi eğitimi alarak ülkenin geleceği, milletin umudu ve gururu olacaktır.

"Milletimizin istiklal mücadelesindeki büyük azim ve kararlılığı, bugün de muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma yolunda verdiğimiz mücadelenin güç kaynağıdır. Sevgili çocuklar, yarın ülkemizi yönetecek, milletimizi yüceltecek, milli egemenlik ilkesini sonsuza kadar taşıyacak ve yaşatacaksınız. Yarının gençleri ve büyükleri olarak milletimizin güven ve desteğiyle her zaman başarılı olacağınıza inanıyoruz."

            Bu vesile ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve TBMM'nin kurucu üyelerini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Bu özel günde , yüce Meclisimizin yeni yaşını kutlar, tüm çocuklarımıza güzel bir bayram dilerim.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.

Saygılarımla…"

23-04-202423-04-202423-04-202423-04-2024